CoderDojo XL 1 april 2017 tijdens NachtCultuur

aanmelden-coderdojoDatum:zaterdag 1 april 2017
Tijd: 17:00-19:30 uur
Locatie: Bibliotheek Woerden,
Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Toegang: gratis

Let op: deze CoderDojo begint om 17:00 uur!

Op 1 april is er een speciale CoderDojo XL tijdens NachtCultuur.
Deze CoderDojo begint om 17:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur) en duurt tot 19:30 uur.

Voor deze CoderDojo moet je je van te voren aanmelden!
Er plek voor 50 kinderen. Neem wel zelf een laptop mee!

Bij CoderDojo Woerden in de bibliotheek in Woerden kunnen kinderen van 8 tot 13 jaar iedere eerste zaterdag van de maand terecht om kennis te maken met programmeren. Op zaterdag 1 april is er overdag geen CoderDojo! In plaats daarvan is er een extra grote CoderDojo om 17:00 uur.

Er is een beperkt aantal laptops beschikbaar voor kinderen die zelf echt geen laptop mee kunnen nemen. Neem contact op als je hiervan gebruik wilt maken. Probeer eerst of je zelf in je eigen omgeving van iemand een (oude) laptop kunt lenen. Het hoeft zeker niet de allernieuwste laptop te zijn. Oudere, gebruikte laptops doen het vaak ook prima.

Posted on by Cym in agenda

Comments are closed.