CodeQube bij CoderDojo Woerden op 3 september 2016

Op zaterdag 3 september 2016 was de CodeQube (www.codeqube.nl) te gast bij de CoderDojo Woerden. Met de CodeQube kunnen kinderen (en volwassenen) kennismaken met HTML en CSS. Natuurlijk kon er die dag ook met Scratch gewerkt worden.Er waren twee CodeQube rondes met per ronde twee workshops. In groepjes van 4 gingen de kinderen aan de gang met HTML en CSS. Er werden ontwerpen gemaakt op een whiteboard, vervolgens werd met magneetblokjes de juiste volgorde van de HTML tags geoefend en tot slot werd de code met behulp van een tablet omgezet in een echte website.

Impressies van de CodeQube workshops zijn ook te zien op de Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/CoderDojoWoerden/photos/?tab=album&album_id=301410096887371

Posted on by Cym in agenda, media, nieuws

Comments are closed.