De allereerste CoderDojo!

Zaterdagmiddag 2 april is iedereen van (ongeveer) 9 tot 12 jaar (groep 5 t/m 8) die wil leren programmeren welkom in Bibliotheek Woerden. Daar wordt namelijk de eerste CoderDojo van Woerden georganiseerd.

Een CoderDojo? Ja een CoderDojo, oftewel een middag waar je alles kunt leren over code en programmeren. Samen met mentoren en andere programmeurs in de dop ga je aan de slag met Scratch, een programma speciaal ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met code. Deze CoderDojo is onderdeel van Nachtcultuur Woerden. Deelname is gratis. Je moet wel zelf een laptop meenemen.

aanmelden-coderdojoVoor deze CoderDojo is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis, maar je moet wel van te voren een ticket reserveren!

>> Meld je hier aan voor de CoderDojo

(Er is een beperkt aantal computers beschikbaar voor wie zelf echt geen laptop mee kan nemen. Laat het van te voren weten als je zelf echt geen laptop kunt organiseren/lenen/meenemen.)

Posted on by Cym in media

Comments are closed.